Pasfoto vragen en tips!

Hoe lang duurt het maken van pasfoto's?

Binnen 5 minuten staat u buiten met uw pasfoto's. Als u een online RDW aanvraag wilt doen, houd dan rekening met 10 minuten wachttijd.

Wat moet ik aantrekken voor een pasfoto?

We adviseren geen witte of grijze kleding, omdat de achtergrond grijs of wit is. Kleding met kleur of zwart doen het altijd goed!

Hoeveel pasfoto's krijg ik mee?

Voor Nederland krijgt u 6 pasfoto's mee en deze zijn geschikt voor uw Paspoort, Rijbewijs of ID. De afmetingen voor bepaalde landen zijn anders dan het Nederlandse formaat. Hierdoor kan het zo zijn dat u bij bepaalde landen 2, 3, 4 of 8 foto's krijgt.

Maken jullie ook pasfoto’s voor baby’s en kinderen?

Ja, onze pasfoto service is juist geschikt voor baby's en kinderen. Wij adviseren om met baby's langs te komen vanaf 4 weken.

Hoelang hebben jullie al ervaring met het maken van pasfoto’s?

Wij maken al jaren pasfoto's in Utrecht en zijn gespecialiseerd in het maken van pasfoto’s. We kunnen pasfoto's maken in alle soorten afmetingen en achtergrondkleuren. Niks is ons te gek!

Zorg dat uw gezicht pasfoto proof is.

Voor de dames is dat: een schoon gezicht met weinig make-up en GEEN zonnebrandcrème, vet- of olieproducten op het gezicht. Voor de heren is dat: de baard en snor goed getrimd, lippen en oren moeten goed zichtbaar zijn.

Mag ik ook een leuke pasfoto laten maken?

Ja, wilt u gewoon lachend op de foto of met een vriend, vriendin of uw kind kan dat altijd!

Wat als mijn pasfoto's toch afgekeurd worden?

Wij hebben een heel streng beleid met pasfoto's, als we deze uitprinten en meegeven, zorgen we dat we het 100% goed is. Mocht hij alsnog worden afgekeurd, kunt u kosteloos nieuwe pasfoto's laten maken. Bij geld teruggave dient u te allen tijde een kopie van het afkeuringsbewijs van de gemeente te laten zien.

Openingstijden:

Maandag t/m Vrijdag: 10:00 - 18:00

Zaterdag en Zondag: 12:00 - 17:00

Oudegracht 72 B, Utrecht

3511 AT, Utrecht

06-27562458

English